ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ

ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Δύο σύγχρονες, πλήρως ηχομονωμένες αίθουσες με άνετα, πολυτελή και ασφαλή καθίσματα, καθώς και συστήματα εικόνας και ήχου τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας μοναδική εμπειρία θέασης και συμμετοχής!

Αίθουσα 1: Χωρητικότητα 262 ατόμων + 3 ΑΜΕΑ

Αίθουσα 2: Χωρητικότητα 67 ατόμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Studio ηχογραφήσεων

ΦΟΥΑΓΙΕ

Στην είσοδο του κινηματογράφου θα συναντήσετε το κομψό μαρμάρινο bar με snacks και ποτά που θα σας συνοδέψουν πριν και κατά την διάρκεια των προβολών. Το μενού ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων

ΚΑΦΕ/BAR

Το κρυμμένο “μαργαριτάρι” του χώρου μας είναι το καφέ-bar “Ολύμπιον cafe”. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα την λίμνη της Καστοριάς, έναν υπέροχο μικρό κήπο και ένα bar υψηλής αισθητικής. Η πρόσβαση στον χώρο του καφέ γίνεται από την οδό Τσόντου Βάρδα.

ΓΚΑΛΕΡΙ

Στον πολυχώρο “Ολύμπιον” υπάρχει ξεχωριστός χώρος γκαλερί, στην οποία μπορεί να φιλοξενηθούν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας κ.α. Ο ίδιος χώρος μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει σεμινάρια, workshops, ή και δραστηριότητες παιδικής απασχόλησης.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο πολυχώρος “Ολύμπιον” είναι έτοιμος να υποδεχτεί πλήθος κόσμου και ποικίλες εκδηλώσεις, γι’ αυτό πληρώντας όλες τις προδιαγραφές διαθέτει 2 καμαρίνια με ντουζ, 8 WC ανδρικά και γυναικεία και 1 WC ΑΜΕΑ- baby room